Молоко сухе жирне 25%
- 150 грн/кг - від 25 кг
ЦІНА НА САЙТІ ВКАЗАНА ЗА ОДИН КІЛОГРАМ ВІД ОДНОГО МІШКА. Про РОЗДРІБНОЇ ЦІНОЮ ЗАПИТУЙТЕ ДОДАТКОВО У МЕНЕДЖЕРА.
Калорійність Молоко сухе, 25% жирності. Хімічний склад і харчова цінність.
ХІМІЧНИЙ СКЛАД
Харчова цінність і хімічний склад "Молоко сухе, 25% жирності".
У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів) на 100 г їстівної частини.
Харчова цінністькалорійність 469,2 кКал білки 24,2 гр жири 25 гр вуглеводи 39,3 гр органічні кислоти 1,2 гр вода 4 гр Ненасичені жирні кислоти 14,9 гр холестерин 90 мг Моно - і дисахариди 39,3 гр зола 6,3 гр |
вітамінивітамін A 0,05 мг вітамін PP 0,7 мг Вітамін A (РЕ) 50 мкг Вітамін B1 (тіамін) 0,3 мг Вітамін B2 (рибофлавін) 1,3 мг Вітамін B5 (пантотенова) 0,4 мг Вітамін B6 (піридоксин) 0,05 мг Вітамін B9 (фолієва) 5 мкг Вітамін B12 (кобаламін) 0,4 мкг вітамін C 4 мг вітамін D 0,05 мкг Вітамін E (ТЕ) 0,09 мг Вітамін H (біотин) 3,2 мкг Вітамін PP (Ніаціновий еквівалент) 4,7172 мг холін 23,6 мг |
макроелементикальцій 1000 мг магній 119 мг натрій 400 мг калій 1200 мг фосфор 790 мг хлор 110 мг сірка 29 мг |
мікроелементиЗалізо 0,5 мг цинк 0,4 мг йод 9 мкг мідь 12 мкг Марганець 0,006 мг селен 2 мкг хром 2 мкг фтор 20 мкг молібден 5 мкг кобальт 0,8 мкг алюміній 50 мкг олово 13 мкг стронцій 17 мкг |
Енергетична цінність Молоко сухе, 25% жирності становить 469,2 кКал.
- Столова ложка ( "з верхом" крім рідких продуктів) = 20 гр (93,8 кКал)
- Чайна ложка ( "з верхом" крім рідких продуктів) = 6 гр (28,2 кКал)
АНАЛІЗ калорійності продукту
Калорійність Молоко сухе, 25% жирностікалорії 469,2 кКал з них від білків 95 кКал з них від жирів 221 кКал з них від вуглеводів 154 кКал |
Молоко сухе, 25% жирності, калорійність 469,2 кКал, хімічний склад, харчова цінність, вітаміни, мінерали, чим корисний Молоко сухе, 25% жирності, калорії, нутрієнти, корисні властивості Молоко сухе, 25% жирності.
- Аналіз поживної цінності - наскільки корисний продукт!
- Діаграми - хімічний склад в графіках.
Головна → Склад продуктів → Склад молоко і молочні продукти → консерви молочні → Хімічний склад "Молоко сухе, 25% жирності"
Корисні властивості Молоко сухе, 25% жирності
Довідка.
Енергетична цінність, або калорійність - це кількість енергії, що вивільняється в організмі людини з продуктів харчування в процесі травлення. Енергетична цінність продукту вимірюється в кіло - калоріях (ккал) або кіло - джоулях (кДж) в розрахунку на 100 гр. продукту. Кілокалорія, використовувана для вимірювання енергетичної цінності продуктів харчування, також носить назву «харчова калорія», тому, при вказівці калорійності в (кіло) калоріях приставку кіло часто опускають. Докладні таблиці енергетичної цінності для російських товарів ви можете подивитися тут.
Харчова цінність - вміст вуглеводів, жирів і білків в продукті.
Харчова цінність харчового продукту - сукупність властивостей харчового продукту, при наявності яких задовольняються фізіологічні потреби людини в необхідних речовинах і енергії.
Вітаміни, органічні речовини, необхідні в невеликих кількостях в харчовому раціоні як людини, так і більшості хребетних. Синтез вітамінів, як правило, здійснюється рослинами, а не тваринами. Щоденна потреба людини у вітамінах становить лише кілька міліграмів або мікрограмів. На відміну від неорганічних речовин вітаміни руйнуються при сильному нагріванні. Багато вітаміни нестабільні і "губляться" під час приготування їжі або при обробці харчових продуктів.